Specific dieetvoeding

Onze dierenartsen en assistentes houden de kennis over nieuwe technieken en hoogwaardige producten nauwgezet bij.

In dit kader hebben wij ons assortiment honden- en kattenvoedingen onlangs kritisch tegen het licht gehouden.
Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten om als huismerk SPECIFIC® voedingen te adviseren. SPECIFIC® maakt gebruik van duurzame dierlijke eiwitbronnen en ondersteunt lokale goede doelen zoals Stichting de Noordzee.

De voedingen van SPECIFIC® worden gekenmerkt door het gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen, hoge gehalten Omega-3 vetzuren uit visolie en een uitstekende smaak. Vanaf heden geven wij u dan ook het advies om SPECIFIC® voeding te gaan gebruiken.

 

De voedingen van SPECIFIC® zijn aanwezig op alle drie de praktijken. SPECIFIC® heeft een lijn met basisvoeding (kitten, adult, senior) en een lijn
speciale/medicinale voeding. U kunt hierbij denken aan voeding die wordt gegeven ter ondersteuning van de blaas, gewrichten, nieren etc.

Om u kennis te laten maken met de nieuwe voeding bieden wij u een introductie-korting aan van 25%. Deze eenmalige korting op uw eerste aankoop geldt op alle formaten zakken.
Tevens hanteert SPECIFIC® een smaakgarantie. Deze smaakgarantie geldt alleen bij de kleinste formaat verpakking.

U kunt ook gebruik maken van de SPECIFIC ® spaarkaart voor hond en kat. Met deze spaarkaart krijgt u elke 6e zak gratis van ons.
Per verpakking komt dit neer op een korting rond de 16,7%!

 

Specific dieetvoeding
Terug naar het nieuwsoverzicht
Online afspraak maken