Update Corona maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie over het Corona virus van afgelopen maandag hebben we weer intern overleg gehad. We gaan de regels op de praktijken aanscherpen en wij hopen op uw begrip!!

 

– Per huisdier mag er maximaal één eigenaar mee de praktijk in. Overige familieleden vragen we om buiten te wachten of in de auto. Wij proberen dit al aan de telefoon te vermelden, maar mocht dit vergeten zijn dan kunt u in de praktijk dus hierop aangesproken worden.

– Wij blijven visites aan huis doen voor het laten inslapen van dieren. Voorwaarde is wel dat dierenarts en eigenaar een mondkapje draagt. (Alle personen in huis). Vaak komt de dierenarts alleen en dus kan de 1.5 meter afstand niet worden gewaarborgd. Een mondkapje dragen is dus verplicht vanuit beide partijen.

– Graag willen wij vragen om uw bestelling vooraf aan ons door te mailen/bellen/appen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld voeding of medicatie. Op deze manier kunnen wij alles alvast klaarleggen bij de balie en kunnen wij de wachtkamer zo leeg mogelijk houden.

– Bij spoedgevallen buiten werktijden of in het weekend is er altijd maar 1 arts aanwezig. Voorheen probeerden we de gevraagde afstand te bewaren, maar uit ervaring weten wij nu dat dit niet haalbaar is. Ook tijdens spoedconsulten zal de dierenarts een mondkapje dragen. Wij vragen aan u, als klant, dit ook te doen voor uw en onze eigen gezondheid. Dit is geen advies, maar een vereiste om u op correcte manier te kunnen helpen.

Wij hopen op uw begrip en mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag!

Update Corona maatregelen
Terug naar het nieuwsoverzicht
Online afspraak maken